Enzyme Miracle - Hond & Kat

Nusentia
    Levertijd:1-3 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Spijsverterings- & stofwisselingsenzymen voor huisdieren.

Een compleet vegetarisch op planten gebaseerd enzymen- voedingssupplement met zowel stofwisselings- als spijsverteringsenzymen als totale ondersteuning van de  spijsvertering.

Directe ondersteuning voor de alvleesklier, darmen en stofwisselingsfuncties.

Werkzaamheid:
bij spijsverteringsproblemen, poep/mest eten, gras eten, gewichtsverlies of gewichtstoename, ernstige haaruitval, Candida, voerintolerantie en gas (winden laten).

Voor hond en kat.

Small 75 gr = tot 100 doseringen
Large 273 gr = tot 365 doseringenEigenschappen:
Directe ondersteuning voor de alvleesklier, darmen en stofwisselingsfuncties.
Enzymen zorgen voor een complete vertering van de maaltijd van uw huisdier, breken toxines af, waaronder schimmels en bacterieën.
Verbeteren van voedselafbraak, vergemakkelijken de spijsvertering en vormen een ideale preventie tegen het ontwikkelen van voedingsallergieën en voerintolerantie.

Hoe het werkt:
Voorziet in de missende enzymen uit een natuurlijk rauw/wild dieet. Directe ondersteuning voor de alvleesklier, darmen en de stofwisselingsfuncties. Enzymen zorgen voor een complete vertering van de maaltijd van uw huisdier, breken toxines af, waaronder schimmels en bacteriën. Verbeteren voedselafbraak, vergemakkelijken de spijsvertering en vormen een ideale preventie tegen het ontwikkelen van voedingsallergieën en voerintolerantie.

Wat te verwachten:
Het resultaat kan onmiddellijk zijn, maar geef 4-6 weken de gelegenheid door middel van een consistent gebruik om duurzame verbetering vast te stellen. In sommige gevallen, zoals bij huisdieren die een ernstig spijsverteringsprobleem hebben of een cumulatie van toxines, ondergaan huisdieren een detoxinatie periode en kunnen dan symptomen te zien geven van overgevoeligheid, zoals braken of diarree. Deze symptomen kunnen zich voordoen als uw huisdier de toxines zuivert en bij sommige gebeurt dat te snel. In zo'n geval dienen de enzymen in een lager tempo gegeven te worden zodat de aanpassingsperiode gemakkelijker verloopt, door te beginnen met 1/4 van de dosering en geleidelijk te verhogen tot de volle dosering in 6 weken.

Gebruiksaanwijzing:
Voerrichtlijnen: 
Neem 1 maatschep (ongeveer 1/2 theelepel) van het enzyme poeder, voor elk kopje voer dat u geeft aan uw hond of kat.
De maatschep zit in de bus, maar kan door transport naar onderen zijn gezakt.

Bewaarcondities:
Op een koele droge plek.
Vermijd kou en blootstelling aan vocht voor toediening.(Niet in de koelkast bewaren).
Buiten bereik van kinderen houden.

Verpakking:
Pot 75 gr
Maatschepje meegeleverd

Samenstelling

Gegarandeerde analyse

Standaard formaat dosering: ongeveer 1 maatschep (1/2 theelepel)

Protease 4.5 21000 HUT
Amylase 3500 DU
Diastase 1500 Dp
Lipase 500 FIP
Protease 3.0 50 SAPU
Protease 6.0 4000 HUT
Cellulase 200 CU
Bromelaïne 120000 FCCPU
Beta-Glucanase 10 BGU
Peptidase 500 HUT
Hemicellulase 200 HCU
Calcium 24 mg
Magnesium 9,7 mg
Koper (koper glycinaat chelaat) < 1mg
Mangaan (mangaan chelazome) < 1mg

Overige ingrediënten: vezel uit rode biet.

Overige kenmerken:
-
11 typen van enzymen die op planten zijn gebaseerd
- geen dierlijke producten
- geen vulmiddelen of smaakmakers
- geen gmo's (genetisch gemanipuleerde gewassen)
- gluten vrij
- melkproducten vrij 
- niet terug te vinden als het gemengd wordt met voer

Proteases: een van de belangrijkste enzymen in de spijsvertering van uw hond voor het katalyseren van de vertering van eiwitten en hun reductie tot aminozuren. Verwerkte eiwitten in hondenvoer zijn moeilijk te verteren voor uw hond en veroorzaken een "immuunractie" als de juiste enzymen niet aanwezig zijn. Door plantaardige protease 3.0, 6.0 en 4.5 aan de maaltijd toe te voegen, worden deze robuuste eiwitten eerder afgebroken tot aminozuren en zijn ze biologisch beter beschikbaar voor uw hond.

Amylase: Verantwoordelijk voor het afbreken van koolhydraten tot suikers voor energie en lichaamsfuncties.

Diastase: (ook een type amylase) Een belangrijk enzyme voor het afbreken van bepaalde koolhydraten tot maltose, waardoor er meer energie beschikbaar komt uit de maaldtijd van uw hond.

Lipase: Metaboliseert vetten en triglyceriden voor de beste gezondheid van het cardiovasculaire- en het zenuwstelsel.

Cellulase: Is een enzym dat in staat is cellulose af te breken, een voedingsvezel die het hoofdbestanddeel vormt van planten en meer in het bijzonder van hun celwanden.
Bij hydrolyse van cellulose door cellulase maakt de afbraak van deze vezels mogelijk en leidt tot het vrijkomen van glucose.

Hemicellulase: Is een spijsverteringsenzym dat de celwanden van planten afpreekt. Denk aan graankorrels zoals mais en tarwe, of plantaardig materiaal, zoals peulvruchten en groenten.

Bromelain: Heeft zowel systemische als digestieve enzymeigenschappen. Bromelain is een eiwitverterend enzym dat ook ontstekingremmend werkt. Dus zeer geschikt voor ouder wordende of artritiserende honden.

Beta-Glucanase: Een systemisch en spijsverteringsenzym dat nodig is voor het afbreken van vezels, schimmels, gist en bacteriën. Zeer heilzaam voor honden die vechten tegen gist, candida en winderigheid in verband met slechte spijsvertering.

Peptidase: Is een enzym dat eiwitten afbreekt in kleinere fragmenten.
Deze kunnen nuttig zijn be het verteren van rauwe eiwitten zoals vlees of eieren. Het spijsverteringsstelsel is afhankelijk van deze enzymen om ze af te breken en het eiwit te extraheren uit het voedsel dat uw hond eet.