Bestelinformatie

Natuurlijk stellen wij het op prijs wanneer u een bestelling bij ons plaatst. Voordat u echter uw keuze aan ons doorgeeft willen wij u graag wijzen op onze Algemene Voorwaarden, Leveringstermijn en Verzendkosten.

De verzend- en administratiekosten bij bestellingen tot € 25 binnen Nederland bedragen € 7,95. Wanneer u een bestelling plaatst van meer dan € 25 bedragen deze kosten slechts € 4,95. Uw bestelling wordt dan, mits voorradig, binnen 2 werkdagen bij u afgeleverd. Bestellingen voor een bedrag vanaf € 100 binnen Nederland worden gratis bij u bezorgd.

Voor de verzendkosten naar een afleveradres buiten Nederland en die niet in de lijst voorkomen verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Hoe kunt u betalen:
IDEAL: bij IDEAL wordt via internetbankieren het verschuldigde bedrag, bij voldoende saldo, direct op onze bankrekening gestort. Zodra wij bericht hebben gekregen van de bank dat het bedrag daadwerkelijk is gestort gaan wij over tot verzending van de door u bestelde producten.
PayPal: Als u beschikt over een PayPal account kunt u direct het verschuldigde bedrag overmaken. Wij krijgen van PayPal direct bericht zodra deze transactie is volbracht en gaan wij direct over tot verzending van de door u bestelde producten.
Credit Card: U kunt zowel met Master Card als Visa Card bij ons betalen. Dit loopt via PayPal (zie verder PayPal)
Vooraf betalen: Hierbij krijgt u van ons een proforma rekening via uw E-mail met een begeleidend schrijven met de voor u alle benodigde informatie om uw betaling te doen. Zodra wij het verschuldigde bedrag op onze bank hebben ontvangen gaan wij per direct over tot verzending van de door u bestelde producten.

Verzenden:
Uw bestelling wordt verzonden per DHL koerier. Voor het correct afleveren van uw bestelling is het van groot belang dat er iemand aanwezig is op het door u aangegeven afleveradres, er dient namelijk getekend te worden voor ontvangst.
Bij afwezigheid wordt het pakket de volgende werkdag nogmaals aangeboden op het afleveradres. In totaal wordt het pakket 2 maal aangeboden , daarna wordt het pakket teruggezonden naar de verzender.
Eventuele bijkomende kosten voor het afleveren van pakketten na de 2 ondernomen pogingen van DHL, zijn voor rekening van de klant.

U kunt ook kiezen om het pakket te laten bezorgen op het dichtst bijzijnde DHL afhaalpunt.
U krijgt bericht via DHL wanneer en waar het pakket voor u klaarligt om afgehaald te worden.

In principe zorgt Pardoes Aurora voor voldoende voorraad, toch kan het voorkomen dat uw product niet voorradig is. In dat geval wordt u wanneer uw bestelling bij ons binnenkomt zo spoedig mogelijk op de hoogte gebracht.