Contact

 
U bent van harte welkom bij ons waar u al onze producten op uw gemak kunt bekijken. 
Wij helpen u graag bij het maken van een keuze, het passen van producten en het geven van advies. Dit kan alleen op afspraak.
Advies
Heeft u een vraag over een bepaald product of wilt u hulp bij het maken van de juiste keuze? Wij helpen u graag! U kunt ons altijd even bellen:
06 - 53 18 42 55. Natuurlijk kunt u ons ook mailen. Wij zullen onze uiterste best doen om uw vraag zo goed en zo snel mogelijk te beantwoorden. 
Vragen over uw bestelling 
Heeft u een vraag over een bestelling die u bij ons heeft gedaan? Stuur ons dan een mail en u krijgt zo snel mogelijk antwoord. 
Klacht
Bent u niet tevreden over een product, onze service of ons advies? Neem dan altijd even contact met ons op. U kunt ons mailen of bellen:  06 - 53 18 42 55. Als wij niet weten dat u ontevreden bent kunnen wij er ook niets aan doen. Als u ons uw klachten kenbaar maakt kunt u erop rekenen dat wij onze best zullen doen om een passende oplossing aan te dragen.
Tevreden? 
Natuurlijk horen wij het ook graag als u tevreden bent over de werking van een product. Ook als u een product naar uw volle tevredenheid toepast op een wijze die bij ons nog niet bekend is horen wij dat graag. Ook met suggesties over verbeteringen van gebruiksaanwijzingen zijn wij erg blij. Wij kunnen hier andere klanten weer mee helpen.
Suggesties? 
Heeft u suggesties voor verbetering? Of loopt u ergens vast? Laat het ons weten! Alleen met uw hulp kunnen wij deze website verbeteren.
Bent u verhuisd? 
Bent u klant of ontvangt u regelmatig mail van ons? 
Geef dan uw adreswijziging door zodat wij uw juiste gegevens kunnen invoeren in ons systeem.