Poeder 35 gram (60 doseringen)

Utrin 35 gr - Hond & Kat

Nusentia
    Leverbaar:1-3 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Ondersteuningsmiddel voor urinewegen

Een krachtig middel dat D-Mannose (een natuurlijke suiker) en Cranberry (veenbessen) combineert om de gezondheid van de urinewegen te versterken en een superieure ondersteuning biedt tegen urine-infecties bij honden en katten.

Resultaten:* 90% reductie van biologische ziekteverwekkende bacteriën (pathogene bacteria) in de urinewegen.
Eigenschappen:
Utrin gebruikt natuurlijk voorkomend ingrediënten, die krachtige resultaten geven in het gevecht tegen urinewegontstekingen bij huisdieren.

Gebruiksaanwijzing:
Geef de aanbevolen hoeveelheid 1 tot 2 keer per dag:
* onder de 25 kilo ½ maatschep over het voer
* boven de 25 kilo 1 maatschep over het voer

Bijzonderheden betreffende ingrediënten:D-Mannose is een natuurlijke, eenvoudige suiker die voorkomt dat "slechte" bacteriën (E-coli bacterie) zich aan de blaaswand kunnen hechten.
Het wordt 8 maal langzamer geabsorbeerd als glucose. Wanneer het wordt opgenomen wordt het niet omgezet tot glycogeen of opgeslagen in de lever, maar gaat direct via de bloedstroom naar de nieren en blaas. De bacteriën die verdrongen worden door D-mannose zijn vaak verantwoordelijk voor de infecties van blaas en urinewegen.
Cranberry extract helpt de urine te verzuren. Cranberry bevat van nature proanthocyanidinen (OPC´s) die vrije radicalen neutraliseren en de aanhechting van ziekteverwekkende organismen aan de cellen van blaas en urinewegen verhindert. Cranberry wordt ook gebruikt als middel om de urine minder vervelend te laten ruiken, aangezien het de sterke reuk van ammonia vermindert.

Bewaarcondities:
Koel en droog bewaren.
Buiten bereik van kinderen houden.


Verpakking:
Potje 35 gram het maatschepje zit in de bus, maar kan door transport naar onderen zijn gezakt.Samenstelling: Gegarandeerde analyse
Standaard doseringsgrootte: ½ maatschepje
* D-Mannose 125 mg
* Cranberry (vaccinium macrocarpon) (fruit) 125 mg
* overige ingrediënten: cellulose, leverextractpoeder, silica.

Kenmerken
* glutenvrij
* lactosevrij