Electrolyte Paste Oral Syringe 30 ml

Equimins
    Levertijd:1-3 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Electrolyte Paste Oral Syringe is de snelle en eenvoudige manier om uw paard calcium, kalium, magnesium, en natrium toe te dienen ter compensatie van de elektrolyten die verloren zijn gegaan na zware arbeid, bij overmatig zweten, extreme hitte, transport en omstandigheden van elke vorm van onrust die in het lichaam van het paard optreedt als reactie op externe prikkels en die gevolgd wordt door een bepaald patroon van fysiologische reacties .

Electrolyte Paste Oral Syringe draagt bij aan een goed herstel van uw paard.

Electrolyte Paste Oral Syringe dient te worden toegediend om een tekort aan belangrijke mineralen en minerale zouten op te heffen na zware inspanning of bij spanning (bv reizen) en om prestaties te optimaliseren.

Overmatig zweten
Bij zware inspanning, vooral bij warm weer, gaat het paard zweten. Met het zweten verliest het lichaam niet alleen veel vocht maar ook belangrijke voedingsstoffen, zoals Calcium, Natrium, Kalium en Chloride. Een langdurig of regelmatig tekort aan deze stoffen verstoort de water- en elektrolytenbalans in het lichaam. De effecten hiervan zijn vaak pas op de lange termijn zichtbaar en uiten zich in algemene symptomen zoals minder werklust, vermindering van de prestaties en weinig huidelasticiteit.

Elektrolyten aanvullen
Elektrolyten-mixen zijn erop gericht om de bij het zweten verloren gegane voedingsstoffen weer aan te vullen. Elektrolyten zorgen er tevens voor dat water wordt opgenomen. Als het natriumgehalte van het bloed namelijk te laag is, heeft het geven van alleen water geen zin; de nieren scheiden dit water weer uit. Elektrolyten-mixen bevatten zouten in een natuurlijke verhouding en zijn qua samenstelling gelijk aan de bloedvloeistof, waardoor ze direct door het lichaam worden opgenomen.


Gebruiksaanwijzing:
1 injector Electrolyte Paste Oral Syringe toedienen voor, tijdens of na de situatie die zorgt voor het overmatig zweten van uw paard.

Let op!
Er moet altijd vers drinkwater beschikbaar zijn!

Bewaarcondities:
Buiten bereik van kinderen bewaren.
Bewaren op een koele, droge plek.
 

Samenstelling:

Glucose 40 %, Magnesium 20 %, Natrium 12,5 %, Kalium 12,5 %, Calcium 10 %, Vitamine A 5000 IE, Vitamine D3 250 IE, Vitamine C 1000 mg, Vitamine E 1000 mg, Ijzer 10000 mg, Koper 4000 mg, Zink 9000 mg, Mangaan 7000 mg, Kobalt 0,4 mg, Jodium 10 mg, Selenium 0,8 mg