Colloïdaal Zilver Essence - Meditech

Meditech
    Levertijd:1-3 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Deze vloeistof kan zowel inwendig (oraal) als uitwendig gebruikt worden.

Verkrijgbaar in :
250 ml, 500 ml en 1.000 ml

Klik voor meer info hieronder over:
Zilver tegen MRSA-infecties

Wat is Colloïdaal Zilver?

Colloïdaal zilver is een vloeibare suspensie bestaande uit microscopische elektrisch geladen  zilverdeeltjes in  gedistilleerd  water. De ideale grootte van de zilverdeeltjes in dit colloïde bedraagt vaak 0.005 – 0.015 microns in diameter. Die van ons kleiner dan 0,001 micron. Hoe kleiner de deeltjes hoe beter het resultaat. Deze elektrisch geladen zilverdeeltjes kunnen in water gesuspendeerd blijven zonder kunstmatige toevoegingen of stabilisatoren.

In het begin van 1900 werd door de westerse wetenschap bewezen dat zilver een sterk antibioticum was en werd door menig arts Colloïdaal Zilver aangewend tegen infecterende organismen. In deze tijd was Colloïdaal Zilver te duur om te patenteren en ontwikkelde de farmaceutisch industrie haar eigen antibiotica en werd het klinisch gebruik van Zilver aan de kant gezet. Tientallen jaren later werd geconstateerd dat vele ziekteverwekkende bacteriën, schimmels, virussen een immuniteit haden opgebouwd tegen de werking van antibiotica.

De verpakking van de essence is gemaakt van energetiserend violet glass. Dit glas heeft bijzondere eigenschappen. Gooi deze flessen ook nooit weg. U kunt ze goed gebruiken om water of andere producten in te bewaren.

Het is allang bekend dat het aantal ppm niet het resultaat bepaalt, wel de combinatie van de productie en de verpakking.

De discussie of er verkleuring van de huid zou kunnen ontstaan is bij deze dan ook volledig van de baan. Ons colloïdaal zilver is transparent, geur- en smaakloos.