Sanofor Veendrenkstof - SanaVesta

SanaVesta
    Leverbaar:1-3 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Sanofor Veendrenkstof is een puur natuurproduct, waaraan geen chemicaliën zijn toegevoegd.
Sanofor Veendrenkstof:
Ondersteund de spijsvertering en weerstand
Drtaagt bij aan gezonde sterke hoeven
Ondersteund de vacht en huid 
Helpt bij mest eters
Helpt als paarden aarde likken

Verkrijgbaar in 2,5 en 5 kg

Wat is Veendrenkstof?
Veendrenkstof is een bodemproduct, bestaande uit verteringsresten van honderden verschillende bloemen, geneeskrachtige kruiden, grassen en vruchten. In de loop van vele jaren zijn deze planten in stilstaand water gevallen en naar de bodem gezonken, waarna een langdurig chemisch-biologisch proces de plantenresten omzette in zwart, lobbig veen. Bepalend voor de samenstelling en eigenschappen van dit veen zijn de planten waaruit het is ontstaan. Bovendien speelt de plaats waar de veendrenkstof gewonnen wordt een rol met betrekking tot de mate van geschiktheid voor medicinale doeleinden en voor bijvoeding van dieren.
In Oostenrijk komt een veen-type voor dat aangeduid wordt als "Subfossiel". Het karakteristieke van dit type veen is dat het plotseling begraven is geraakt onder afzettingen van leem, zand en gesteente. Dit Subfossiele veen ligt nu vele meters onder het aardoppervlak. Zoals is af te leiden uit de erin voorkomende plantensoorten is dit veen ca. 7.000 jaar geleden ontstaan. Dankzij de voortdurende afsluiting van de buitenwereld is dit veen zeer goed omgezet en gerijpt. Bovendien is het zeer zuiver en praktisch kiemvrij.
Aan het veen worden geen chemicaliën toegevoegd, Sanofor is absoluut een zuiver natuur-product. Bovendien wordt het veen zonder aantasting van het landschap gewonnen.

Gebruiksaanwijzing:
Veulens: dagelijks 1 eetlepel (= 25 mg)
Paarden: dagelijks 2 eetlepels (= 50 mg)
Bij stoornissen zoals diarree, zeer slechte beharing enz., de dosis verdubbelen.
Goed mengen voor gebruik.

Bewaarcondities:
Bewaren bij 10 - 20 °C.
Buiten het bereik van kinderen houden.

Verpakking:
2,5 of 5 kg

 

Samenstelling:

In de droge stof van Sanofor Veendrenkstof is o.m. aanwezig:

Kiezelzuur 6,52 %, IJzer 1,14 %, Aluminium 0,12 %, Calcium 5,09 %, Magnesium 0,37 %, Natrium 0,41 %, Fosfaat 0,20 %, Sulfaat 5,05 %, Etherextract 1,26 % Cellulosen 2,85 % niet water oploosbaar stikstof 0,77 %, overige stikstof 0,98 %, makkelijk in water oplosbare proteïne 1,30% moeilijk in water oplosbare proteïne 4,32 %, niet als Sulfaat beschikbaar Zwavel 0,41 %, Koolzuur 2,52 %, Bitumen (was, olie, hars) 18,09 %, wateroplosbare organische stoffen 8,19 %, Hemi-cellulosen 1,63 %, Huminezuren 13,08 %, Humusmateriaal 3,99 %, Humine en Lignine 13,61%