Creatine Monohydrate 1 kg - Equimins

Equimins
    Levertijd:1-3 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Creatine maakt spiercellen bij inspanning minder snel afhankelijk van anaerobe glycolyse, het proces waarbij lactaat (melkzuur) wordt gevormd met als gevolg verzuring.

Indicatie :
Spieren
Herstel
 

Eigenschappen werkzame stof:
Creatine is een lichaamseigen stof die een rol speelt bij de spiersamentrekking en spierenergie. Voor het leveren van energie gebruiken de spieren in eerste instantie de energie die in de spieren is opgeslagen. Dit is echter alleen voldoende voor een kortdurende inspanning. De spieren schakelen vervolgens over op een andere voorraad opgeslagen energie: creatine fosfaat. Als ook deze energie verbruikt is ontstaat een verbrandingsproces waarbij melkzuur geproduceerd wordt. Door de toevoeging van creatine treedt er minder snel spiervermoeidheid op zodat er maximale prestaties geleverd kunnen worden.

Creatine monohydraat zorgt voor verhoging van ATP (Adenosine trifosfaat), dit is een energierijke fosfaat verbinding. Hierdoor treedt er minder snel spiervermoeidheid op zodat er maximale prestaties geleverd kunnen worden. Een andere functie van creatine is de groeistimulatie van de spiervezels.

Gebruiksaanwijzing:
20 gram (2 maatschpjes) de eerste 5 dagen
daarna 10 gram (1 maatschepje) per dag.

Samenstelling:
99,9% Creatine Monohydrate

Bewaarcondities:
Bewaar op een droge plaats bij een temperatuur van 15-25 °C.
Verpakking na gebruik goed sluiten.
Buiten het bereik van kinderen houden.

Verpakking:
1 kg emmer, maatschepje bijgesloten.

prestatie, sport, spier, spieren,  verzuren, verzuring, kramp, melkzuur, lactaat, spierpijn, herstel, stram, vastzitten, soepel, bewegen

Samenstelling

99,9% Creatine Monohydrate