Gluco Balance® 500 gr - Phytonics

Phytonics
    Levertijd:1-3 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Bij overmatig consumeren van fructosamine uit -voornamelijk- Engels raaigras. Voor de suikerstofwisseling, bij te zware paarden, voor de pancreas, voor gezonde hoeven, voor gezonde staart- en manen, voor de spieren en voor het oudere dier.

Gluco balance draagt bij aan een evenwichtige bloedsuikerspiegel.
Bij insulineresistentie zijn de insulinereceptoren die verantwoordelijk zijn voor het transport van glucose de cel in, minder gevoelig voor insuline.
De glucose blijft dan in de bloedbaan ondanks een verhoogde concentratie aan insuline in het bloed. Hierdoor raakt de energiehuishouding verstoord.

Gebruiksaanwijzing:
tenzij arts/therapeut anders voorschrijft:
Eerste week 2 x daags : Paard: 1 maatschep Pony : ¾ maatschep
Verlaag de dosering na de eerste week naar 1 x daags. 1 maatschep bevat ongeveer 8 gram. Toedienen: kan over het voer gegeven worden.
Bevochtig het poeder zodat het niet uit de voerbak geblazen wordt.

Waarschuwing
Gebruik tijdens dracht en lactatieperiode in overleg met arts/ therapeut. Wanneer er vermagering optreedt de dosering halveren of eventueel stoppen. *Ervaring uit de praktijk leert dat in sommige gevallen kan worden volstaan met een lagere dosering dan zoals aangegeven op de bijsluiter. Ook wanneer dieren (te) heftig reageren kan worden begonnen met de helft van de aanbevolen dosering.

Bewaarcondities:
Buiten invloed van direct zonlicht, droog en koel.
Buiten het bereik van kinderen houden.

Verpakking:
500 gram pot Maatschepje (8 gr) bijgesloten.